QUIN ÉS EL PERQUÈ DE TROBAR-SE AL VOLTANT DE “LES COSES QUE IMPORTEN”

Ja fa dies que, una part de l’equip del Business With Social Value, pensem que aquest any hauríem de fer una cosa diferent. Això si, us volem veure; però després del que hem patit durant el confinament, i la perspectiva que tenim, li hem fet un bon gir...

Per això, hem organitzat una “WorkParty” als jardins de l’Hotel Juan Carlos I de Barcelona, el 8 de setembre.

La finalitat és que, aquesta reactivació de l’activitat després de la pandèmia del Covid19, sigui una renaixença carregada de les actituds i els sentiments que hem pogut sentir, veure i viure durant aquells llargs dies:

l’ajuda, l’entrega, el compromís, l’anhel per la trobada amb els altres, la sensibilitat pel que passa, la rutina de quotidià, la millora del medi ambient, el compartir, la fraternitat, l’autenticitat, l’amistat....

QUIN ÉS L'OBJECTIU?

El nostre objectiu és contribuir a reactivar l’economia incorporant les actituds positives i els sentiments que hem pogut sentir, veure i viure durant aquells llargs dies del confinament pel Covid19, i que han estat un exemple del comportament individual i empresarial que tots desitjaríem que es quedés per sempre.

 

No podem perdre, “les coses que importen” i volem impulsar que la reactivació econòmica tingui en compte aquest vessant. Volem “posar fil a l’agulla” perquè així sigui. Hem d’anar per feina, de forma ràpida i efectiva. Cal començar de seguida.

Per aquest motiu convidem a la “WorkParty” a entitats, sense afany de lucre amb objectius socials i de sostenibilitat, perquè es promocionin mitjançant l’increment de la seva activitat econòmica.

La invitació és per les entitats amb centres especials de treball o empreses d’inserció, no lucratives, a entitats jurídiques que treballen pel turisme sostenible i també per totes les empreses i institucions que desitgen, que almenys, tot això hagi servit per a alguna cosa i que les pràctiques quotidianes empresarials millorin, especialment comprant productes i serveis socials i/o sostenibles.

COM SERÀ LA WORK PARTY?

Arribarem esgraonadement als jardins de l’Hotel Juan Carlos I, a les 8:30 els participans de Barcelona i a les 8:45 la resta. Rebrem una bossa amb un fitxer ple de “coses que importen” una gorra amb pantalla facial els tíquets la identificació gel hidroalcohòlic.

A les 9:15, el nostre presentador, l'Agus Riera, aprofitant aquesta gespa preciosa dels jardins de l’Hotel Juan Carlos I ens farà descubrir algunes sorpreses que us tenim preparades. Enfatitzarem i debatirem sobre les coses que de veritat importen amb el bon humor que ens caracteritza. El que és esencial al descobert, protagonitzat pels assistents.

Podrem fer un cafè per anar-nos coneixent i anar seient, per escoltar la xerrada i xerrar amb l’Eva Ballarin a les 10:00, que de ben segur ja haurà meditat sobre les noves tendències per inspirar una societat més feliç i sostenible.

4 Ja podriem començar puntualmenet a les 11:00 la part del “Work”, al Face2Face. Els venedors seuran al seu lloc. S'inicien les reunions agendades. Si nó has agendat posa la teva cadira al costat per poder xerrar de feina amb algú. Amb quantes targetes marxarem?

Xerrar i treballar en viu és molt engrescador, després de tant temps rere pantalles!, i encara més si fem un descans sobre les 13:15 i escoltem una estona S.O.N.Risas amb un bon vermut. No ens tallarem, és una “Party”divertida!. També es un work, pots fer de venedor ambulant però mantentint la distancia. 

6 A les 13:45 piquem alguna cosa abans de continuar: Croquetes? Truita de patates?...

A les 15:00 asseguts, veient i escoltant a la Carla Casals, Trainer Paralímpica, Ex esportista d'elit i gran Comunicadora, que de ben segur, en sap molt de viure en positiu.

8 A les 15:30 començarem la tarda escoltant en Josep Cuní com parla sobre valors socials i sostenibles posats de manifest pel Sector del Turisme durant la pandèmia amb alguns dels protagonistes silenciosos: El Santiago Hernández (director de l’Hotel Princess, un Hotel covid19, la Conxita Peña (Degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i Coordinadora dels Hotels Salut), el Manel Casals (director del Gremi d’Hotels que va coordinar les demandes sanitàries i les ofertes hoteleres),  i el Carlos Tejedor (cuiner a Barcelona de l’ONG World Central Kitchen del José Andrés).

A les 16:15 l'amfitrió Stephan Menou, que ens ha convidat a gaudir dels jardins, i les persones que han aportat tot el necessari per poder compartir les coses que importen, el Regidor Xavier Marcé, el vicepresident de la Fundació la Caixa Juan José López Burniol, Carles Campuzano, director de DINCAT, membres del Comité del Barcelona Sustanible Tourism, entre d'altres, entregaran els Premis de “les Coses que importen” als candidats, empreses o institucions del sector Social i de Turisme per la seva conducta exemplar durant la pandèmia. 

PONENTS

EVA BALLARÍN

Ponent internacional, investigadora i divulgadora independent de Tendèncias, Innovació i Estratègies.

 

"Comparteixo coneixements per generar Negocis que contrueixin una societat Sostenible i Feliç".

CARLA CASALS

Trainer Paralímpica i

Exesportista d'elit i gran Comunicadora.

Nedadora paralímpica, que ha participat en tres Jocs Paralímpics.

 

 "Formo part del projecte Trainers Paralímpicos de la Fundación ONCE, destinat a la integració de esportistes d'elit al món laboral".

TAULA RODONA AMB

JOSEP CUNÍ

Periodista,

locutor de ràdio i presentador de televisió,

ben conegut per tothom.

TERTULIANS

SANTIAGO HERNÁNDEZ

Director de l'Hotel Princess, un Hotel Covid'19.

MANEL CASALS

Director del Gremi d’Hotels, que va coordinar les demandes sanitàries i les ofertes hoteleres.

CONXITA PEÑA

Degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i Coordinadora dels "Hotels Salut".

CARLOS TEJEDOR

Xef, a Barcelona, de l'ONG World Central Kitchen

de José Andrés.

PREMIS

L'amfitrió Stephan Menou que ens ha convidat a gaudir dels jardins, juntament amb les persones que han aportat tot el necessari per poder compartir Les Coses que Importen,

el regidor Xavier Marcé (pendent de confirmar),la regidora de Drets Socials Laura Pérez Castaño (pendent de confirmar), la presidenta de la Diputació de Barcelona Eva Menor (pendent de confirmar), el vicepresident de la Fundació la Caixa Juan José López Burniol i el president executiu de la Fundación ONCE Alberto Duran (pendent de confirmar), entregaran

els Premis de “les Coses que importen”

als candidats, empreses o institucions del sector Social i de Turisme

per la seva conducta exemplar durant la pandèmia.

VENEDORS

Hem convidat a participar a la “workparty” a dos grups que demostren contínuament el seu compromís, entrega, sensibilitat, autenticitat, ajuda i fraternitat, bé front a les situacions laborals humanes que requereixen un suport social, bé front a les situacions de sostenibilitat del planeta on vivim.

Hem convidat a participar amb exclusivitat als membres del Consorci de Turisme de Barcelona que tenen unes pràctiques en sostenibilitat exemplar.

Hem convidat a participar, amb exclusivitat, al col·lectiu de plataformes que van participar el darrer any en el Business With Social Value.

JOSEP CUNÍ

Periodista,

locutor de radio i presentador de televisió,

ben conegut per tothom.

SOCIAL & SUSTAINABLE TOURISM

El SOCIAL & SUSTAINABLE TOURISM és una iniciativa conjunta de l'AJUNTAMENT DE BARCELONA, de Turisme de Barcelona i de l'Business with Social Value per crear un espai de reflexió, coneixement i negoci per al Sector Turístic alineat amb els valors i eixos de la sostenibilitat dins de l'esdeveniment Business With Social Value.

En el Social & Sustainable Tourism aquest any anomenat "Coses que importen", volem contribuir a mantenir les millors conductes i models positius, que hem viscut durant el pic de la pandèmia. Junts volem reactivar l'Economia post-Covid19, connectant les empreses que han manifestat més sensibilitat, amb els operadors de mercat de treball que el fan més social i sostenible. Benvinguts a la Workparty!

 

Cal destacar que trobaràs

• Xerrades i tallers pràctics per saber que ha passat i com mantenir-lo.

• Zona d'autoavaluació per descobrir el nivell de sostenibilitat de la teva empresa.

• Els espais propis per a reunir-nos dins del face2face i el finger food

SPONSORS

Tots hem d’estar agraïts a les persones, que a través de les empreses, organitzacions o institucions on treballen, creuen i confien en la nostra i la vostra capacitat per donar un impuls a un objectiu millor: oferir oportunitats laborals a les persones vulnerables i treballar per a que el nostre entorn sigui més sostenible.

A TOTS ELLS UNA FORTA ABRAÇADA I MOLTES GRÀCIES

PATROCINADORS I COL·LABORADORS