top of page
COM SERÀ LA WORK PARTY?

Arribarem esgraonadement als jardins de l’Hotel Juan Carlos I, a les 8:30 els participans de Barcelona i a les 8:45 la resta. Rebrem una bossa amb un fitxer ple de “coses que importen” una gorra amb pantalla facial els tíquets la identificació gel hidroalcohólic.

A les 9:15, el nostre presentador, l'Agus Riera, aprofitant aquesta gespa preciosa dels jardins de l’Hotel Juan Carlos I ens farà descubrir algunes sorpreses que us tenim preparades. Enfatitzarem i debatirem sobre les coses que de veritat importen amb el bon humor que ens caracteritza. El que és esencial al descobert, protagonitzat pels assistents.

Podrem fer un cafè per anar-nos coneixent i anar seient, per escoltar la xerrada i xerrar amb l’Eva Ballarin a les 10:00, que de ben segur ja haurà meditat sobre les noves tendències per inspirar una societat més feliç i sostenible.

4 Ja podriem començar puntualmenet a les 11:00 la part del “Work”, al Face2Face. Els venedors seuran al seu lloc. S'inicien les reunions agendades. Si nó has agendat posa la teva cadira al costat per poder xerrar de feina amb algú. Amb quantes targetes marxarem?

Xerrar i treballar en viu és molt engrescador, després de tant temps rere pantalles!, i encara més si fem un descans sobre les 13:15 i escoltem una estona S.O.N.Risas amb un bon vermut. No ens tallarem, és una “Party”divertida!. També es un work, pots fer de venedor ambulant però mantentint la distancia. 

6 A les 13:45 piquem alguna cosa abans de continuar: Croquetes? Truita de patates?...

A les 15:00 asseguts, veient i escoltant a la Carla Casals, Trainer Paralímpica, Ex esportista d'elit i gran Comunicadora, que de ben segur, en sap molt de viure en positiu.

8 A les 15:30 començarem la tarda escoltant en Josep Cuní com parla sobre valors socials i sostenibles posats de manifest pel Sector del Turisme durant la pandèmia amb alguns dels protagonistes silenciosos: El Santiago Hernández (director de l’Hotel Princess, un Hotel covid19, la Conxita Peña (Degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i Coordinadora dels Hotels Salut), el Manel Casals (director del Gremi d’Hotels que va coordinar les demandes sanitàries i les ofertes hoteleres),  i el Carlos Tejedor (cuiner a Barcelona de l’ONG World Central Kitchen del José Andrés).

A les 16:15 l'amfitrió Stephan Menou, que ens ha convidat a gaudir dels jardins, i les persones que han aportat tot el necessari per poder compartir les coses que importen, el Regidor Xavier Marcé, el vicepresident de la Fundació la Caixa Juan José López Burniol, Carles Campuzano, director de DINCAT, membres del Comité del Barcelona Sustanible Tourism, entre d'altres, entregaran els Premis de “les Coses que importen” als candidats, empreses o institucions del sector Social i de Turisme per la seva conducta exemplar durant la pandèmia. 

PONENTS
eva ballarin.png

EVA BALLARÍN

Ponent internacional, investigadora i divulgadora independent de Tendèncias, Innovació i Estratègies.

 

"Comparteixo coneixements per generar Negocis que contrueixin una societat Sostenible i Feliç".

carla casals.png

CARLA CASALS

Trainer Paralímpica i

Exesportista d'elit i gran Comunicadora.

Nedadora paralímpica, que ha participat en tres Jocs Paralímpics.

 

 "Formo part del projecte Trainers Paralímpicos de la Fundación ONCE, destinat a la integració de esportistes d'elit

al món laboral".

josep cuni.png

JOSEP CUNÍ

Periodista,

locutor de radio i presentador de televisió,

ben conegut per tots.

TAULA RODONA AMB
josep cuni.png

JOSEP CUNÍ

Periodista,

locutor de ràdio i presentador de televisió,

ben conegut per tothom.

TERTULIANS
santiago.jpg

SANTIAGO HERNÁNDEZ

Director de l'Hotel Princess, un Hotel Covid'19.

manel.jpg

MANEL CASALS

Director del Gremi d’Hotels, que va coordinar les demandes sanitàries i les ofertes hoteleres.

conxita.jpg

CONXITA PEÑA

Degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i Coordinadora dels "Hotels Salut".

carlos.jpg

CARLOS TEJEDOR

Xef, a Barcelona, de l'ONG World Central Kitchen

de José Andrés.

bottom of page