top of page
QUIN ÉS L'OBJECTIU?

El nostre objectiu és contribuir a reactivar l’economia incorporant les actituds positives i els sentiments que hem pogut sentir, veure i viure durant aquells llargs dies del confinament pel Covid19, i que han estat un exemple del comportament individual i empresarial que tots desitjaríem que es quedés per sempre.

 

No podem perdre, “les coses que importen” i volem impulsar que la reactivació econòmica tingui en compte aquest vessant. Volem “posar fil a l’agulla” perquè així sigui. Hem d’anar per feina, de forma ràpida i efectiva. Cal començar de seguida.

Per aquest motiu convidarem a la “WorkParty” a entitats, sense  afany de lucre, amb objectius socials i de sostenibilitat, perquè es promocionin mitjançant l’increment de la seva activitat econòmica.

La invitació serà per les entitats amb centres especials de treball o empreses d’inserció, no lucratives, a entitats jurídiques que treballen pel turisme sostenible i per l’altra banda, a totes les empreses i institucions que desitgen, que almenys, tot això hagi servit per a alguna cosa i que les pràctiques quotidianes empresarials millorin, especialment comprant productes i serveis socials i/o sostenibles.

FOTO POL ALARGADA.png
bottom of page